Oho, neljä kuukautta on vierähtänyt edellisestä postauksesta. Väliin mahtuu yhtä ja toista. Se kuuluisa pitkä ja kadehdittu kesälomakin vierähti osittain ihan muualla kuin raksalla. Reetta-neiti ei raksoista paljon piitannut, eikä kysellyt milloin passaa saapua, vaan tulla paukahti maailmaan kaksi kuukautta ennen laskettua saapumisaikaansa. Kyllä niitä raksapäiviäkin silti kesälomaan mahtui, ja on niitä riittänyt myös sen jälkeen.

Arvioitua muuttopäivää ei edelleenkään ole, mutta kyllä ajatus tämän vuoden puolella olisi silti uuteen kotiin päästä. Kolmen kuukauden loppusuora (ja -kiri) siis edessä.

Osa-aikatimpuri saapuu iltaisin kotiin klo 21 jommin kummin puolin ja suunnilleen joka toisena iltana asenteella "ei se valmistu ikinä" ja joka toisena positiivisin mielin "kyllä se siitä taitaa vieä valmistua".

Alkuviikosta laadittiin 28 kohtainen to do-list asioista, jotka pitäisi saada tehtyä ennen muuttoa. Lisäksi tulevat vielä sähkö- ja putkimiehen ynnä laatoittajan hommat. Eli kyllä siinä sarkaa todella vielä on. Toisaalta aika monta ihan valmistakin pintaa jo on: katot roiskeiden osalta valmiit, paneeleistakin iso osa, seinistä suurin osa jo pintamaaleissa, saunan ja olkkarin koristekiviseinät valmiina, kylppärin ja toisen vessan kaakelit seinissä (saumaamatta kylläkin). Väliovia ja listoja hakusessa, laminaatit tilattu, viimeiset muutokset kalusteisiin pitäisi tehdä pikapuoliin, niiden toimitusaika reilun kuukauden päästä.

 

Maalaustalkoot pidettiin pari viikkoa sitten. Kiitos osallistujille :)

Kukkuu! Kuka FB-listan kavereista muuten tunnistaa poikansa puseron, joka ehti kirpparilla jo saada roskistuomion, kunnes mä kaivoin sen sieltä ja nyt se elää ihan uutta elämää raksapaitana?

Takka, joka on muuten ihana, mutta paljon isompi ja massiivisempi kuin tajusinkaan. Vie noin puolet olohuoneen pinta-alasta...

Kyllä ne huoneet vaan maalilla kirkastuu.

Maistiainen kaakelimiehen aikaansaannoksista. Enemmänkin olisi mutta nyt ei ehdi ladata, sen verran vaativasti yksi perheenjäsen osoittaa parhaillaan mieltään.