Ihan tuoreita raksakuvia, tänään otettuja. Edestä, takaa, yltä, päältä. Olkaa hyvät.

Kyllä näistä jo sellaisella keskivertomielikuvituksella jotain saa hahmotettua.

 

Muurari on nyt ahkeroinut kolme ja puoli viikkoa.

 

Julkisivu. Vasemmalla ensin makkarin ikkuna, sitten keittiön päällekkäin olevat ikkunat. Ulko-ovi on tuossa keskimmäisen "lipan" alla ja autokatokset oikealla.

 

 

Tähän muodostuu lähipäivinä upea design-reliefi, joka vastaavan mestarin arvion mukaan tulee nostamaan aikanaan talon myyntiarvoa huomattavasti

 

Takapiha ja (tuleva) parveke

 

 

 

Siirrytään sisätiloihin. Tässä näkymä keittiöstä olkkarin suuntaan. Korkeusero ei oikein kuvassa näy, mutta pudotusta on 60 senttiä.

 

Sama kuvauspaikka mutta katse vasempaan päin. Yläkerran raput tulevat suoraan tuohon eteen.

 

"Kirjasto", eli olkkarin vieressä oleva huone kuvattuna makuuhuoneesta käsin. Tuonne tulee leveä oviaukko kuten kuvasta näkyy.

 

Sama kuvauspaikka kuin edellisessä kuvassa, mutta täyskäännöksen jälkeen. Aikuisten makkari ja kaapein eristettävä "askartelunurkkaus", jonka pikkuikkunasta (oikeassa reunassa) voi tiirailla jälkikasvua koruja tehdessä

 

Näkymä olohuoneesta keittiöön ja sitä kautta eteiseen saakka.

 

Sama kuvauspaikka, mutta 90 asteen käännös vasempaan. Kuvassa terassin ovi ja telineen takana sauna, khh ja pesuhuone. Tuohon suunnilleen putken kohdalle tulee takka.

 

Urhea valokuvaaja (apinoiden sukua kenties?) kiipesi ensi kertaa ottamaan kuvan myös yläkerrasta. Kuva on otettu aulatilasta, oikealle jää toinen huone ja vasemmalla, pykälää korkeammalla on sitten vessa ja toinen makkari.

 

Suunnilleen tällainen maisema aukeaa yläkerran ikkunoista.

 

Kun tullaan lähemmäs ja painetaan nokka kiinni ikkunaan niin näyttää tältä. Järvi vilkkuu taka-alalla.

 

Viimeisenä maisema aulatilasta ylhäältä. Edessä näkyvät keittiön isot yläikkunat ja vasemmalla yläikkunat, joista toivottavasti tulee valoa pirttiin.