Laitan heti perään uuden kirjoituksen, sillä nyt kiinnostaisi kovasti kuulla ulkopuolisten rehellisiä näkemyksiä ja mielipiteitä talon ulkokuoren värimaailmasta. Katon, tiilien, otsalautojen (kyllä, ne ovat meillä ruskeat toisin kuin 90% taloista, silläkin uhalla että mestarin mukaan lopputulos on synkkä) ja ulkovuoripaneelin värit on jo päätetty, kuten kuvista näkyy. Räystäänaluslaudoista tulee valkoiset. Samoin ikkunanpokat ja puitteet ovat valkoisia.

Nyt pitäisi aika pian lyödä lukkoon ikkunoiden alapeltien väri, räystään ja syöksytorvien väri. Autokatoksen ja kuistin tolppien värin olisi syytä toimia myös yhteen kokonaisuuden kanssa, joten niidenkin sävy olisi hyvä päättää aika pian.

Laitan nyt myös ihan tuoreita ulkokuvia, ja olisimme Jarin kanssa kiitollisia kaikista mielipiteistä ja ehdotuksista

a) ikkunanpeltien
b) rännien
c) syöksytorvien ja
d) tolppien värityksestä

Ajatuksia saa laittaa vaikka tähän blogin kommentteihin tai Facebookiin.

Sen verran on mietitty, että valkoinen ränneissä ja syöksytorvissa voi olla liian hankala puhtaanapidon vuoksi (menee nuhjuisen näköiseksi kuulemma tosi nopeaan).

 

 

 

Team Kiviniemenmaa kiittää ja kumartaa kauniisti kaikille, jotka jaksavat asiaan paneutua ja kutsuu vastaajat tupaantuliaiskahveille (aika ilm. myöh.)