Talvirakentamisen riemuja... Ei pääse tulemaan vilu, sillä aina voi tehdä lumitöitä.

Lumen määrää on ehkä kuvista vaikea hahmottaa, mutta paljon sitä silloin joulunseutuvilla tuli.

Kyllä, auto saatiin pois tästä kinoksesta ihan vaan peruuttamalla.

 

 

Sitten itse raksaa, jossa on siten viime kuvapäivityksen saatu seiniin villaa ja vähän jo levyäkin. Noiden kipsilevyjen jälkeen alkaa kaikki ihan tosissaan hahmottua :)

Tässä on saunan ja kylppärin kohta.

 

Villan päälle muovia ja sen päälle koolaus. Ja vielä lisää villaa.

Katto, jonne suihkutettiin kuutiotolkulla puhallusvillaa. Ja lisää tulee ensi viikolla.

Tämä kuva on keittiöstä makkarin suuntaan.

Korkeassa tilassa on tällä hetkellä aika massiiviset telineviritykset, että timpurit saavat tehtyä kattoa.

 

Tässä siis niitä ekoja levytettyjä kohtia. Kuva on ulko-ovelta. Vähän ahtaalta vaikuttaa meidän paraatiovi, joten onneksi mä saan sen kuraeteiseni, josta arvon mestari on väkisin koko ajan tekemässä vessaa. No, sille jätetään nyt vain varaukset "odottamaan sitä päivää, kun me tulemme järkiimme ja huomaamme että tämänkokoisessa talossa pitää olla kolme vessaa". Nuo eteisen takana oikealla olevat ovet vievät pikkumakkariin ja meidän ykkösvessaan.

 

Ja tässä se vessa.

Tässä vielä maisema keittiöstä meidän makkarin suuntaan.

 

Kyllä se projekti siellä siis etenee, vaikka allekirjoittanut ei ole liiemmin läsnäolollaan asioihin vaikuttanut (ehkä kolme käyntikertaa sitten syysloman ). Mun pakkasraja kun menee siinä jossain + 12 asteen tuntumassa. Mutta voihan sitä raksan edistymistä hyödyttää muutenkin kuin paikan päällä, kuten huolehtimalla siitä että nykyinen koti pysyy edes jotenkuten pystyssä ja jälkikasvu ruuissa niinäkin päivinä kun urhea amatööritimpurimme painaa toista työpäivää sen leipätyön päälle. Niin, ja onhan tässä nyt väännetty sähkösuunnitelmaakin ja pohdittu takkoja ja setvitty montaa muuta asiaa kotona, että kyllä mäkin ainakin näin suunnittelun tasolla olen osallistunut rakentamiseen...

Yksi juttu, mihin pitäisi pikapuoliin vielä kerran paneutua, on keittiö. Meillä on kolmekin eri firman näkemystä siitä miten keittiölle varatut neliöt voisi täyttää, mutta yhteenkään en ole ihan täysin tyytyväinen. Että josko tuota lähiaikoina ehtisi vielä johonkin alan firmaan vähän kyselemään ja suunnittelemaan.

Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus pyörähtää Asta-messuilla, kun kerran Kodin Terra ja S-ryhmä meitä ystävälisesti halusivat lipuilla lahjoa (käyköhän siellä messuilla yhtään ihmistä, joka maksaisi lippuluukulla itse oman lippunsa?!) Voisi katsella ainakin keittiöjuttuja, niitä paljon puhuttuja infrapunasaunoja tai miksei jo vähän pihajuttuja ja vaikka kylpytynnyreitä